į pradžią   |   turinys   |   susisiekite  
Informacija » Naujienų archyvas
2019-02-23 45 -ąjį Jubiliejų švenčiančią kapelą „Vilainiai“ sveikino Kėdainių Šv. Jurgio bažnyčios klebonas kunigas Artūras Stanevičius

Kaip ir visada, mūsų Kėdainių šv. Jurgio bažnyčios klebonas Artūras Stanevičius, susirinkusius į liaudiškos muzikos kapelos „Vilainiai“ 45-erių metų jubiliejinį koncertą „Kol dar muzika skamba širdy“ pasveikino gražiausiu katalikų pasveikinimu: „Garbė Jėzui Kristui!“.

Šventasis Augustinas sakė: „Kas gieda – dvigubai meldžiasi“. Šiandien mes tą gražų pasakymą galėtume pratęsti sakydami, kad kas dainuoja - neša džiaugsmą, paguodą, ramybę...  O šventės pavadinime „Kol dar muzika skamba širdy“, man tarsi girdisi ir pabaiga. Girdisi, kad ta muzika gali kada nors ir nebeskambėti. Tad tikrai noriu paguosti, kad ir amžinybėje pas Viešpatį, kuris tauriausiais valgiais mus visus vaišins, tikrai mes ten visi nesėdėsime liūdni. Pas Viešpatį jums tikrai teks dainuoti,- taip viltingai visus susirinkusius pasveikinęs, ir kiekvienam „Vilainiai“ kolektyvo nariui padovanojęs po popiežiaus Pranciškaus knygą „Pergalingos meilės šventimas“, šv. Jurgio bažnyčios klebonas Artūras Stanevičius pasakė, kad popiežius Pranciškus siunčia visiems didžiausius linkėjimus ir kviečia į Šventąsias Mišias Kėdainių šv. Jurgio bažnyčioje.

 

 

Kėdainių šv. Jurgio parapijos informacija