į pradžią   |   turinys   |   susisiekite  
Visuotinės maldos » 2020 metų
Devintinės

Kun.: Viešpatie Jėzau Kristau, Tu Eucharistijoje atiduodi save kiekvienam ir  tampi Duona pasauliui. Suteik, tad mums, čia susirinkusiems, reikalingų malonių.


Prašom Tave, Viešpatie!

Meldžiamės už visos Bažnyčios kunigus, tegul šios dienos iškilmė jiems būna didelio džiaugsmo ir glaudžios bendrystės  su Viešpačiu Eucharistijoje diena.

Meldžiamės už mūsų šalį ir jos žmones, tegul ištikimų tikėjimo liudytojų pavyzdžio stiprinami kasdienybėje drąsiai gyvena tikėjimu, teisingumu ir artimo meile.

Meldžiamės už tuos, kurie dėl ligos ar kitų priežasčių negali ateiti prie Eucharistijos stalo; sustiprink juos Viešpatie, savo artumu.

Meldžiamės už visus, alkstančius dvasinio ir kūniško maisto, kad sulauktų Viešpaties paguodos per brolių ir seserų rankas.

Tegul čia susirinkusi tikinčiųjų bendruomenė, priimdama Jėzų, Gyvąją Duoną, pasisemia jėgų, reikalingų skelbti Gerąją naujieną.

Kun.: Gerasis Dieve, dykumoje privertęs vandenį ištrykšti iš uolos ir padovanojęs mums Duonos iš Dangaus, priimk ir išklausyk šias mūsų maldas per Kristų, mūsų Viešpatį, kuris su Tavimi ir Šventąja Dvasia gyvena ir viešpatauja per amžius. Amen.