į pradžią   |   turinys   |   susisiekite  
Visuotinės maldos » 2020 metų
2 Eilinis sekmadienis

Kun.: Brangūs broliai ir seserys, kaip moko apaštalas Paulius, esame Dievo pašvęsti ir pašaukti į šventumą. Melskime malonės pažinti ir vykdyti savo pašaukimą, kad visi bažnyčios vaikai būtų uolūs Kristaus sekėjai.

 

Išklausyk mus, Viešpatie!

 

Kad Bažnyčia visada būtų ištikima savo pasiuntinybei, o visi jos vaikai, ypač kunigai ir vienuoliai, drąsiai, ryžtingai ir kūrybingai, darbuotųsi Dievo garbei, meldžiame.

 

Kad kiekvienas tikintysis sąmoningai suvokdamas ir brangindamas savo pašaukimą, pagal savo padėtį bei galimybes aktyviai įsijungtų į Bažnyčios veiklą, meldžiame.

 

Kad maldos ir sakramentų Malone nuskaistinę savo dvasią, kaip Jonas Krikštytojas mokėtume atpažinti ir įvertinti gyvenime sutiktą tiesą ir gėrį, meldžiame.

 

Kad visi, patikėję klaidingais mokymais apie pasaulio išvadavimą bei asmeninę laimę, išsivaduotų iš klaidingų iliuzijų ir pažintų Viešpaties mokslo šviesą, meldžiame.

 

Kad mūsų parapijos bendruomenė, tikėjimo darbais sekdama Kristų, būtų tikrojo tikėjimo ir žmogiškojo solidarumo židinys, meldžiame.

 

Kun.: Visagali Dieve, Tu nori, kad būtume Tavo šviesos, teisingumo ir meilės nešėjais šiame pasaulyje. Padėk širdimi išgirsti Tavo kvietimą. Išmokyk kilniai vykdyti Tavo pasiuntinybę ir visomis jėgomis bei nuoširdumu darbuotis Tavo Karalystės plitimui. Tu gyveni ir viešpatauji per amžius.Amen.