į pradžią   |   turinys   |   susisiekite  
Visuotinės maldos » 2020 metų
28 Eilinis sekmadienis

Kun.: Brangūs broliai ir seserys, Viešpats visus vaikus kviečia į amžinąjį pokylį ir nori, kad visi pasipuoštume vestuvių drabužiu. Padėk mums Viešpatie, tyromis širdimis laukti susitikimo su Tavimi.

 

Prašom Tave, Viešpatie!

 

Už Bažnyčios ganytojus, Kristaus vardu ir pavedimu kviečiančius žmones į Viešpaties puotą, kad atmetimas, kritika ir nesupratimas neatšaldytų jų uolumo.

 

Kad visi žmonės - turtingi ir vargšai, sveiki ir ligoniai, laimingi ir kenčiantys – gausiai atsilieptų į Viešpaties kvietimą.

 

Už valstybių vadovus, kad sąžiningai darbuotųsi kurdami savo žmonėms geresnes, žmogaus orumą atitinkančias darbo sąlygas.

 

Už kenčiančius persekiojimus, ligas ir skurdą. Už senelius ir visų užmirštus žmones, kad bažnyčios vaikai juos pamatytų ir su Kristaus meile pasirūpintų.

 

Už mus, Šventų Mišių puotos dalyvius, kad giliai išgyventume Viešpaties artumo džiaugsmą ir vaisingai jį liudytume savo gyvenime.

 

Kun.: Dangiškasis Dieve  Tėve, tu trokšti visus, net toliausiai esančius pakviesti prie savo dvasinių gėrybių stalo.  Tegul Tavo balsas būna žmonių išgirstas, o mus visus padaryk uoliais tavo manolės skelbėjais. Prašome per Kristų mūsų Viešpatį. Amen.