į pradžią   |   turinys   |   susisiekite  
Visuotinės maldos » 2020 metų
5 Velykų sekmadienis

Kun.: Brangūs broliai ir seserys,  Dievas kiekvienam yra parengęs vietą savo karalystėje. Melskime malonės, kad kiekvienas pakviestasis, surastų savo vietą Dievo namuose.

 

Išklausyk mus, Viešpatie!

 

Meldžiamės už Bažnyčią, jos vadovus ir visus, skelbiančius Prisikėlimo žinią, kad, Apaštalų mokymu remdamiesi ir Šventosios Dvasios vadovaujami, liudytų Tavo meilę ir gailestingumą net ir nuo Tavęs nutolusiems.

 

Už valstybių, įmonių ir institucijų vadovus, nuo kurių labai priklauso dirbančiųjų ir šalies gyventojų gerovė, kad nepaliautų ieškoti bendrojo gėrio ir savo veiklą suprastų kaip tarnystę.

Už jaunimą; tegul Šventoji Dvasia atsiunčia jiems tikrų liudytojų, padedančių pamilti Dievą ir Jo Žodį.

 

Už sergančius, kenčiančius ir viltį praradusius, kad atsirastų, kas jais švelniai ir kantriai pasirūpina ir išklauso, taip pat meldžiamės už visus pasitarnaujančius kenčiantiems.

 

Už čia susirinkusius tikinčiuosius, idant suvoktume, kaip svarbu savo gyvenimo darbais liudyti tikėjimą šalia esantiems.

 

Kun.: Visagali Dieve Tėve, priimk mūsų maldą ir suteik malonę, kad visi pažintume Tavąjį Sūnų ir nuoširdžiai Jį pamiltume Tu gyveni ir viešpatauji per amžių amžius. Amen.