į pradžią   |   turinys   |   susisiekite  
Informacija » Naujienų archyvas
2018-12-25 Šventų Kalėdų dieną bažnyčioje apsilankė Kalėdų senelis

Pirmąją Šventų Kalėdų dieną tikintieji rinkosi bažnyčioje pasveikinti gimusio Kūdikėlio Jėzaus. Šeimos su vaikučiais būriavosi prie Prakartėlės.

Klebonas Artūras Stanevičius dėkojo nuolatiniams bažnyčios pagalbininkams ir rėmėjams: UAB „Laumetris“ vadovams, Kėdainių profesinio rengimo centro direktoriui Dangirui Kačinskui, Kėdainių miesto seniūnui Valentinui Tamuliui, Kėdainių kultūros centro direktorei Onai Mikalauskienei, Antaninai ir Kęstučiui Mugams, Genovaitei Matusevičienei, Vikai ir Nerijui Makaveckams, Irenai Stanislauskienei, Irenai Staliorienei,  šv. Jurgio bažnyčios Marijos legionui, šv. Jurgio bažnyčios Caritui, chorui ir choro vadovei Aušrai Giedrienei ir daugeliui kitų, kurie visus metus savo darbu prisidėjo prie šv. Jurgio bažnyčios puoselėjimo, informacinės sklaidos apie bažnyčią internete talpinimo, bažnyčios kronikos kasdienių ar savaitinių naujienų skelbimo.

Po Šv. Mišių, kurias aukojo klebonas Artūras Stanevičius į bažnyčią nešinas maišu dovanėlių įžengė Kalėdų senelis. Jį pasitiko vaikai. Berniukams Kalėdų senelis patikėjo palaikyti išpuoštą savo kelionių lazdą. Veltui dovanėlių Kalėdų senelis nedalijo. Reikėjo mokėti nors trumpą eilėraštuką. Dovanėles gavo ne tik vaikai. Visus metus mokėjo būti gerais ir suaugę žmonės. Kai kurie eilėraštuko neprisiminė, bet labai gražiai pabendravo su Kalėdų seneliu, todėl visi gavo dovanų.

                                      

 

Genė Sereikienė

Nuotraukos straipsnio autorės ir Vikos Makaveckienės