į pradžią   |   turinys   |   susisiekite  
Informacija » Naujienų archyvas
2022-04-27 Moderatorių posėdis pasirengiant pristatyti šeštąją Sinodinio kelio temą

„Eikite ir, atsistoję šventykloje,

skelbkite žmonėms visus šio Gyvenimo žodžius“.

(Apd 5.20)

 

Balandžio 27-ąją Kėdainių Šv. Jurgio kankinio parapijos Sinodinio kelio moderatorių komanda susirinko į Šventąsias Mišias dėkoti Viešpačiui už vadovavimą sinodiniame kelyje ir melsti Šventosios Dvasios vadovavimo posėdžiui pasirengiant pristatyti bendruomenei šeštąją temą „Autoritetas ir dalyvavimas, sprendimų priėmimas“.

 

 

 

Susirinkę bažnyčios antrojo aukšto salėje moderatoriai įsipareigojo ir toliau Kristaus pavyzdžiu tarnauti Bažnyčiai ir už jos ribų. Nors Sinodinio kelio temos jau keliauja į pabaigą, tačiau tos likusios temos tikrai pareikalaus nemažai jėgų. Kristaus tarnavimas yra didžiausias ir subtiliausias menas. Kristus visada yra ir bus didžiausias autoritetas.

Parapijos moderatoriai džiaugiasi, kad Kėdainių Šv. Jurgio kankinio parapijos vadovas yra tas brandus dvasininkas, kuris yra labai arti savo parapijiečių.

 

 

 

Pasidalinę atsakomybėmis, pasirūpinę reikiamomis priemonėmis, nusimatę laiką, maldos grupes, įstaigas ir organizacijas, kalbindami ir pavienius asmenis (tikinčius ir netikinčius), Kėdainių Šv. Jurgio kankinio parapijos moderatoriai iškeliavo į savo parapijos bendruomenę susitikti su žmonėmis, pristatant šeštąją Sinodinio kelio temą „Autoritetas ir dalyvavimas, sprendimų priėmimas“ bendruomenei.

 

 

 

Kėdainių Šv. Jurgio kankinio parapijos informacija

Nuotraukos Genovaitės Matusevičienės