į pradžią   |   turinys   |   susisiekite  
Informacija » Naujienų archyvas
2019-09-07 Šv. Mišios už Kėdainių miestą ir jo žmones

Kiekvienais metais rudenį Kėdainių miestas švenčia savo gimtadienį. Šiais metais Kėdainių miestui sukako 647 metai. Rugsėjo 7 dieną Kėdainių šv. Jurgio bažnyčioje už Kėdainius ir jo žmones Šv. Mišias aukojo klebonas Artūras Stanevičius.

Šv. Mišiose dalyvavo Kėdainių rajono vicemeras Paulius Aukštikalnis su Kėdainių rajono savivaldybės tarybos nare Gitana Kaupiene, miestelėnai, parapjiečiai, parapijos maldos grupės, Sutvirtinimo sakramentą priėmęs jaunimas. Giedrė Smulskytė skaitė Tikėjimo išpažinimą. Nustebino ne vien renginiuose dalyvaujantys, bet ir maldai susitelkę šviesiosios gimnazijos 1c ir 1d klasių ugdytiniai su savo mokytojomis Irena Ragožiene ir Dalia Pabarčiene.

Danguolė Jablonskienė padovanojo glėbį baltųjų kardelių, kuriais buvo papuoštas bažnyčios Didysis altorius.

Visuotinėje maldoje meldėme Viešpatį sveikatos ir stiprybės Kėdainių rajono merui Valentinui Tamuliui, vicemerui ir visiems rajono tarybos nariams, kėdainiečiams ir jų šeimoms.

Po Šv. Mišių klebonas Artūras Stanevičius pasveikino vicemerą Paulių Aukštikalnį ir visus dalyvavusius Šv. Mišiose su Kėdainių miesto švente. Savo ruožtu vicemeras pasveikino maldininkus švenčiant 647 metų miesto sukaktį linkėdamas linksmai ir turiningai švęsti.

 

Genė Sereikienė

 Nuotraukos  Vikos Makaveckienės