į pradžią   |   turinys   |   susisiekite  
Informacija » Naujienų archyvas
2019-12-11 Klebonas dalyvavo senjorų šventiniame vakare

Jau gražia tradicija tapo paramos ir labdaros fondo (LPF) „Viltis-Vikonda“ kasmet prieš Kalėdas Kėdainių krašto senjorams dovanojamas šventinis vakaras.

 

Nuotraukoje Kėdainių Šv. kankinio Jurgio parapijos klebonas Artūras Stanevičius.

Šalia klebono Kėdainių rajono savivaldybės meras Valentinas Tamulis.

 

Į šventinį vakarą susirinkusiems senjorams ir svečiams Kėdainių Šv. kankinio Jurgio parapijos klebonas Artūras Stanevičius atskleidė Advento prasmę ir jo kelius vedančius į didžiąją Kalėdų šventę. Kėdainiečių mylimo klebono palinkėjimai yra veiksmingi, nes jis pats savo gyvenimu visuomet rodo į Kristų. Klebono palinkėjimai visada būna šilti, vaizdūs, apipinti palyginimais. Susikabinus rankomis bendrai maldai, susirinkusieji buvo uždegti noru patys būti Kristaus šviesos nešėjais savo šeimose, darbovietėse ir  su visais sutiktaisiais gyvenimo kelyje.

 

 

Organizuodamas šį renginį fondas siekė pagerbti ir padėkoti pensinio amžiaus sulaukusiems kraštiečiams už jų sąžiningą ir nuoširdų darbą, kurio dėka buvo kuriama mūsų dabartis, už jų nuopelnus kraštui. Taip pat norėta senjorams parodyti dėmesį, pasakyti, kad jie yra brangūs ir svarbūs mūsų visuomenės nariai be kurių nebūtų šiandienos.

„Šventinis vakaras skirtas krašto senjorams visada yra be galo šiltas renginys, kurio atmosfera sušildo ne tik mūsų, bet, turbūt, ir jų pačių širdis. Šiandien kartu pabūti ir pasiklausyti šventinio koncerto pakvietėme maždaug pusę tūkstančio rajono senjorų. Norime jiems parodyti, kad jie mums labai svarbūs, kad be jų nebūtų ir mūsų. Tikimės, kad šis vakaras jiems patiks ir suteiks daug gerų emocijų“, – sako LPF „Viltis-Vikonda“ vadovė Virginija Ragauskienė.

Renginio metu krašto senjorams gražiausius muzikinius kūrinius dovanojo Kėdainių muzikos mokyklos jaunieji muzikantai bei solistai Egidijus Bavikinas ir Vaida Genytė. Senjorams LPF „Viltis-Vikonda“ įteikė ir simbolines dovanėles.

Renginyje taip pat dalyvavo rajono meras Valentinas Tamulis, mero pavaduotojas Paulius Aukštikalnis, rajono savivaldybės tarybos nariai, įmonių grupės „Vikonda“ generalinis direktorius Mindaugas Snarskis.

 

 

Kėdainių šv. kankinio Jurgio parapijos informacija