į pradžią   |   turinys   |   susisiekite  
Informacija » Naujienų archyvas
2020-01-14 Kėdainių J. Paukštelio progimnazija lydima nuoširdžia malda

Šiuos liturginius metus Kėdainių J. Paukštelio progimnazijos 2a klasės mokiniai su savo klasės auklėtoja Rita Kareivienė pradėjo išties krikščioniškai. Pradėjo Advento vainikų pynimu ir puošimu, jų nešimu į parodą Šv. Jurgio bažnyčioje. Antrokėlius bažnyčioje pasitikusi vargonininkė Aušra Giedrienė pamokė  Kalėdinių giesmelių. Mokytojos dėka vaikučiai kasdien iki Kalėdų išgyveno tikrą Adventą. Kasdien giedojo Kalėdų giesmeles ir darė gerus darbus artimui, taip ruošdami savo širdeles Kristaus gimimui.

 

 

2a klasės vaikučiai naujuosius mokslo metus pradėjo mokytojos Ritos Kareivienės ir ten besimokančių vaikučių tėvelių dėka puikiai įrengtoje klasėje. Na o prieš Kalėdas antrokėliai sulaukė Kėdainių Šv. Jurgio parapijos Motinos maldoje judėjimo mamų dovanos. Jų iniciatyva tautodailininkė Giedrė Kanapeckaitė nutapė klasės duris.

Net keletas vaikučių, kurie mokosi ar mokėsi J. Paukštelio progimnazijoje turi mamas, kurios jungiasi į pasaulinį Motinos maldoje judėjimą. Tad ne tik ši klasė, bet ir visa J. Paukštelio progimnazija yra apgaubta nuoširdžia mamų malda.

 

 

Kėdainių Šv. kankinio Jurgio parapijos klebonas Artūras Stanevičius nuo pat atkėlimo į šią parapiją džiaugiasi ir visuomet malda lydi šalia bažnyčios esančią mokyklą. Šiais metais kaip ir kasmet, J. Paukštelio progimnaziją aplankė Trys karaliai, palikdami didelį glėbį pačių gražiausių linkėjimų.

 

 

Kėdainių Šv. kankinio Jurgio parapijos informacija