į pradžią   |   turinys   |   susisiekite  
Informacija » Naujienų archyvas
2020-08-30 Šv. Mišios už naujus mokslo metus

Rugpjūčio paskutinį sekmadienį klebonas Artūras Stanevičius aukojo Šv. Mišias už naujus mokslo metus.

Kaip ir kiekvienais metais mokyklos-darželio „Obelėlė“ bendruomenė rinkosi bažnyčioje nešini ant padėklo užtiesto baltu austiniu rankšluosčiu šiųmete duona, kurią kepė mokytoja Asta Jasiūnienė ir šios bendruomenės išskirtinumo ženkliukais. Skaitinius skaitė m/d direktorė Renata Zigmantavičienė ir mokytoja Jolanta Klevinskienė, Tikėjimo išpažinimą skaitė Laima Lukoševičienė, visuotinę maldą šių eilučių autorė.

Visuotinėje maldoje meldėmės už m/d „Obelėlė“ direktorę Renatą Zigmantavičienę bei visą bendruomenę prašydami Viešpaties Dievo visiems sveikatos, sėkmingų ir kūrybingų mokslo metų, kad būtume pagarbūs vieni kitiems ir galėtume jaustis saugūs. Meldėme, kad Švč. Mergelė Marija būtų mokinių mokslo ir pažangos globėja.

Duoną kaip vienos šeimos, bendruomeniškumo, draugiškumo ir vieningumo simbolį prie altoriaus palaiminimui atnešė Sofija Linkutė su mama Jurgita. Mokyklos-darželio ženkliukus, kuriuos segėdami mokiniai didžiuosis, kad tapo šios bendruomenės nariais prie altoriaus palaiminimui atnešė mokytoja Violeta Lukoševičienė ir Gabija.

Po Šv. Mišių klebonas Artūras Stanevičius duoną įteikė m/d „Obelėlė“ direktorei linkėdamas darbingų ir sveikų mokslo metų.

Agapėje, klebonui palaiminus stalą, vyko gražaus ir nuoširdaus bendravimo valandėlė.

 

Genė Sereikienė

Nuotraukos straipsnio autorės