į pradžią   |   turinys   |   susisiekite  
Informacija » Naujienų archyvas
2020-09-01 Klebonas Artūras Stanevičius pasveikino J. Paukštelio bendruomenę

Kaip ir kasmet Rugsėjo pirmąją, kuri yra minima kaip Mokslo ir Žinių diena, Kėdainių Šv. kankinio Jurgio parapijos klebonas Artūras Stanevičius pasveikino Kėdainių   J. Paukštelio mokyklos bendruomenę. Kėdainių J. Paukštelio mokykla stovi visai šalia Kėdainių Šv. kankinio Jurgio bažnyčios.

Mokslo metų pradžios šventėje visus susirinkusius klebonas pakvietė Viešpatį pašlovinti gražiu krikščionišku pasisveikinimu : „Garbė Jėzui Kristui! ...“

Klebonas Artūras Stanevičius kalbėjo, kad jei atsiverstume Katalikų Bažnyčios Katekizmą YOUCAT vaikams, kuris kartu skirtas ir tėvams, jame perskaitytume, kad kartą aštuonmetis berniukas iš Kanados popiežių Pranciškų paklausė: „Ką Dievas darė prieš pasaulio sukūrimą?“ Aš pagalvojau ir pasakiau: ,,Pirmiausiai nei ką nors sukūrė, Dievas mylėjo. Štai ką Jis darė – Jis mylėjo. Dievas visada myli. Todėl ir sukūręs pasaulį Dievas vien tik mylėjo“.

Klebonas Artūras Stanevičius linkėjo, kad ir mes, ką bedarytumėme, pirmiausiai turime mylėti tai ką darome... Turime ypatingai mylėti ir branginti vieni kitus. Turime mylėti tėvelius, mokytojus, kolegas, draugus.... Niekas neatstos vienas kitą mylinčių žmonių pokalbio.

Taip Dievo meilės pripildyti, patys būsime laimingi visus mylėdami. Su Viešpaties pagalba įveiksime visas negandas, ligas ir bėdas... Sėkmės!

 

Kėdainių Šv. kankinio Jurgio parapijos informacija

Nuotraukos iš facebook: Kėdainių Juozo Paukštelio progimnazija