į pradžią   |   turinys   |   susisiekite  
Informacija » Naujienų archyvas
2020-09-01 Mokslo ir žinių diena mokykloje-darželyje „Obelėlė“

Su pakilia nuotaika į m/d „Obelėlė“ mokslo ir žinių dieną rinkosi mokytojai, auklėtojos, mokiniai ir priešmokyklinukai. Džiaugsmingai susitiko per vasarą nesimatę mokiniai.

Mokyklos-darželio „Obelėlė“ bendruomenės pasveikinti atvyko svečiai: Lietuvos Respublikos Seimo narys Darius Kaminskas, Vilainių seniūnas Antanas Bružas, Šv. Jurgio bažnyčios klebonas Artūras Stanevičius.

Svečius bei ugdymo įstaigos bendruomenę su pirmąja mokslo metų diena nuoširdžiai pasveikino mokyklos-darželio „Obelėlė“ direktorė Renata Zigmantavičienė.

Svečiai savo ruožtu sveikino visą bendruomenę su Mokslo ir žinių diena ypatingą dėmesį skirdami pirmaklasiams. Sveikinimo žodį tarė: Lietuvos Respublikos Seimo narys Darius Kaminskas, Vilainių seniūnas Antanas Brūžas, klebonas Artūras Stanevičius. Svečiams buvo įteiktos gėlės. Plojimais pasitikome pirmokus, kuriems buvo įteikti ženkliukai su m/d „Obelėlė“ simbolika. Ant stalo pagarbiai buvo padėta bažnyčioje pašventinta duona.

Šalia pirmokų pabiro ir būrys priešmokyklinukų. Darželio vaikų pasveikinti atvyko linksmieji personažai – Drugelis (ikimokyklinio ugdymo mokytoja Ilma Fedaravičienė) ir Gėlytė (ikimokyklinio ugdymo mokytoja Jurgita Mejerė). Tą dieną visi vieni kitiems linkėjo sėkmingų, saugių ir sveikų mokslo metų.

 

Genė Sereikienė

Nuotraukos straipsnio autorės