į pradžią   |   turinys   |   susisiekite  
Informacija » Naujienų archyvas
2020-09-29 Dalyvavome SPA – Sielovados pagalbininkų nuotoliniame susitikime

 

Nuotolinės konferencijos, mokymai, susitikimai tiesiog būtinybe tapo epidemiologinės situacijos metu. Dėl pandemijos nutraukus fizinius susitikimus, rengimą sakramentams Kėdainių Šv. kankinio Jurgio parapija aptarusi su klebonu , pagal galimybes atsakingai vykdė nuotoliniu būdu.

Ryšys nuolat buvo išlaikytas su tėvais ir vaikais tiek parapijos katechetės Genės Sereikienės, kuri vaikučius ruošia Pirmajai Komunijai, tiek su jaunimu dirbusios parapijos katechetės Genovaitės Matusevičenės atsakingos už jaunuolių pasiruošimą Sutvirtinimo sakramentui. Esame išties dėkingi Vikai Makaveckienei, kuri tuo laiku talkino nuotoliniame parapijos darbe.

Susirinkę į Kauno arkivyskupijos jaunimo centro organizuotą nuotolinį susitikimą net kelių arkivyskupijų mokytojai, katechetai, jaunimo vadovai dalinosi patirtimis ir naudotais nuotolio įrankiais.

Gerąja patirtimi, išbandymais ir pasiteisinusiais nuotolio įrankiais dalijosi mokytojai Mantvydas Randis, Milda Mackelienė, Audra Jakušovienė ir kunigas Sigitas Jurkštas.

 

 

Mūsų parapijos katechetė Genovaitė Matusevičienė džiaugiasi, kad Kėdainių Šv. kankinio Jurgio bažnyčioje ir namuose visuomet atsiranda šalia palaikymo ir pagalbos komanda, kurie patys pasiruošę prisiimti atsakomybes dėl Dievo, Bažnyčios, artimo ir savo sielos išganymo.

 

 Kėdainių Šv. kankinio Jurgio parapijos informacija