į pradžią   |   turinys   |   susisiekite  
Informacija » Naujienų archyvas
2022-01-16 Antrosios Sinodinio kelio temos „Klausytis ir kalbėti“ pristatymas bendruomenei

„Kaip džiaugiasi nuotaka jaunikis,

taip tavimi džiaugsis tavasis Dievas“.

Iz 62.5

 

 

Sausio 16-ąją po Šv. Mišių, Kėdainių Šv. kankinio Jurgio parapijos moderatorių komanda pasipildžiusi dviem aktyviomis narėmis, darbo ir veiklos planą aptarusi su parapijos klebonu, vėl leidosi į Sinodinę kelionę parapijoje, pristatant antrąją temą „Klausytis ir kalbėti“.

Moderatorės iškeliavo nuoširdžiai ieškodamos Šventosios Dvasios balso ir jam paklusdamos, kad jose ir per jas, Šventoji Dvasia subrandintų ramybės, taikos, džiaugsmo, tikėjimo ir pasitikėjimo vaisius.

 

 

Išties labai naudingi ir kitų vyskupijų praktiniai patarimai, pasidalinimai su kitomis parapijomis ir pačių išieškoti metodai parapijoje džiaugsmingai taikomi pagal amžiaus grupes ir asmeniškai; gyvai ir nuotoliniu būdu.

 

 

Sinodo kelionėje ne tik nepamirštame pastoviai maitintis Dievo Žodžiu, Eucharistija, malda, bet ir parapijos klebono pavyzdžiu sekdami, po grūdelį pasiimame katalikiškos literatūros, kad ir jos gyvavimas taip pat plistų.

 

 

Antrosios temos „Klausytis ir kalbėti“ aptarimų maldos grupėse, asmeninių laiškų, pastebėjimų, perduodant moderatorėms arba atnešant į zakristiją, parapijos Sinodinio kelio komanda laukia iki sausio 30 dienos.

Plačiau apie antrąją temą galima rasti: Sinodinis kelias Lietuvoje. Antras susitikimas (katalikai.lt)

 

 

Kėdainių Šv. kankinio Jurgio parapijos informacija

 parengta moderatorės Genovaitės Matusevičienės

Nuotraukos:

Genovaitės Matusevičienės ir Vikos Makaveckienės