į pradžią   |   turinys   |   susisiekite  
Informacija » Naujienų archyvas
2022-09-01 Klebonas pasveikino Juozo Paukštelio progimnazijos ir Profesinio rengimo centro bendruomenes

„Šio pasaulio išmintis

Dievo akyse yra kvailystė.“

(1Kor 3,19)

 

Kasmet Kėdainių Šv. Jurgio kankinio parapijos klebonas Rugsėjo pirmosios šventėje visų parapijoje gyvuojančių ugdymo įstaigų yra kviečiamas ir ypatingai laukiamas. Štai mokykla – darželis „Obelėlė“ sekmadienį šventė Šv. Mišias bažnyčioje, o rugsėjo pirmąją klebonas aplankė ir pasveikino Juozo Paukštelio progimnazijos ir Profesinio rengimo centro bendruomenes.

 

 

Klebonas pašlovinęs Viešpaties vardą nuoširdžai dėkojo mokyklų vadovams ir bendruomenėms už pakvietimą dalyvauti šventėje ir kartu pašlovinti Viešpaties vardą. Dėkojo už galimybę kartu pasimelsti, linkint Dievo palaimos naujiems mokslo metams.

„Ši diena kupina džiaugsmo ir nerimo, kupina svajonių ir vilčių, linkėjimų, troškimų… norime būti ir sveiki ir darbštūs, kūrybingi ir išradingi… Na, o aš dar noriu palinkėti, kad visus šiuos mokslo metus prisimintumėt, kad ir klebonas, ir mokytojai, ir tėveliai, ir vaikiai esame vieno Dangiškojo Tėvo vaikai. Ir Jis taip pat mus nori pamokinti. Tarpusavyje esame broliai ir seserys, o Viešpaties mokslas nėra sudėtingas. Jo mokslas yra labai paprastas ir telpa į vieną Meilės žodį. Šventąjame Rašte parašyta, kad Dievas yra MEILĖ ir kas pasilieka Meilėje, tas pasilieka Dieve ir Dievas jame…“

Klebonas linkėjo, kad šiais metais visi išmoktume mylėti, iš meilės viską daryti, mokytis, vienas kitam padėti…Pabaigoje sveikinimo visi buvo pakviesti sukalbėti Tėve mūsų maldą.

 

Kėdainių Šv. Jurgio kankinio parapijos informacija