į pradžią   |   turinys   |   susisiekite  
Informacija » Naujienų archyvas
2023-04-10 Antroji Velykų diena

„…ir ėmė drąsiai skelbti Dievo žodį.“

(Apd 4,31)

 

Anrąją Velykų dieną Kėdainių Šv. Jurgio kankinio bendruomenės nariai džiaugsmingai dalinosi Prisikėlimo šventės asmeniniais su Jėzumi susitikimais; nuostabą keliančiomis Dangiškojo Tėvo išlietomis malonėmis...

Meldė Švenčiausiąją Mergelę Mariją  padėti būti džiaugsmingais Evangelijos skelbėjais ir taikos ir ramybės nešėjais tiems broliams, kuriems labiausiai reikia paguodos ir vilties.

 

 

Parapijos klebonas homilijos metu kalbėjo apie Petrą, kuris iš baimingo žmogaus buvo perkeistas į galingą apaštalą. Ir mes turime tikėti ir pasitikėti, turime turėti viltį. Jėzus mums visiems atvėrė Dangaus vartus. Daugelis mūsų gyvenimo įvykių kėsinasi iš mūsų atimti pasitikėjimą ir viltį. Jo prisikėlimas - tai mūsų prisikėlimas naujam gyvenimui. Sveikinkime vieni kitus senoviniu pasveikinimu: „Kristus prisikėlė! Iš Tiesų prisikėlė!“ Dangaus Tėve, džiūgauju, nes Tu per Jėzaus gyvenimą, mirtį ir prisikėlimą mus apdovanojai išganinga meile. Dėkojame Tau, kad Jėzus yra visuomet su mumis, kad Jis nepaliauja teikti džiaugsmą, viltį ir ramybę.

 

Kėdainių Šv. Jurgio kankinio parapijos informacija

Nuotraukos Genovaitės Matusevičienės