į pradžią   |   turinys   |   susisiekite  
Informacija » Naujienų archyvas
2023-07-30 Bendruomenės atsidavimas į dieviškojo Juvelyro rankas…

„Iš tikrųjų suteikiu tau

 išmintingą ir įžvalgią širdį.“

1Kar 3.12)

 

Šio sekmadienio Evangelijoje matome Jėzų palyginime apie brangų perlą, dėl kurio Evangelijos pirklys pardavė viską, kad jį nusipirktų. Čia Jėzus kalba apie save. Jėzus yra tas brangusis gyvenimo perlas, kurio reikia ieškoti, kurį reikia atrasti ir įsigyti. Jėzus žino, kad mums reikia didelio apvalymo, bet Jo tai negąsdina. Jėzus net pralieja kraują dėl mūsų.

 

 

Visi žmonės pašaukti į Dievo Karalystę, bet ne visi atranda Amžinąjį Gyvenimą.

Turime ieškoti perlų kiekviename Dievo vaike. Taip įvykdysime Jėzaus troškimą mus apvalyti ir nuskaistinti, kad suspindėtume. Taigi atsiduokime į Dieviškojo Juvelyro rankas,- kvietė Kėdainių Šv. Jurgio kankinio parapijos klebonas aukodamas paskutinias Šventąsias Mišias šioje bažnyčioje.

Marija tepadeda mums visomis išgalėmis ieškoti, atrasti ir apkabinti Jėzų!

 

 

Po Šventųjų Mišių Kėdainių Šv. Jurgio kankinio parapijos klebonas kartu su UAB „Laumetris“ vadovu Kazimieru Čiurila paliko Kėdainių Šv. Jurgio kankinio parapijai neįkainojamą dovaną,- du atnaujintus Kėdainių Šv. Jurgio kankinio bažnyčios procesijų žibintus. Tokius, kokius turi Kauno arkikatedra bazilika. Klebonas kartu su bendruomene, žibintais nešini, vylėsi eiti Kryžiaus Kelią Kėdainių miesto gatvėmis...

Žibintai buvo restauruoti Vilniaus Prano Gudyno restauravimo centre UAB „Laumetris“ parapijai skirtomis lėšomis. Už pagalbą parvežant žibintus, bendruomenė ypatingai dėkoja Kėdainių Profesinio Rengimo Centro direktoriui Dangirui Kačinskui.

 

Kėdainių Šv. Jurgio kankinio parapijos informacija

Nuotraukos Gedimino Karlos