į pradžią   |   turinys   |   susisiekite  
Visuotinės maldos » 2023 metų
7 Eilinis sekmadienis

 

Kun.: Brangūs broliai ir seserys, melskime, kad gailestingojo Jėzaus Dvasia būtų persmeltas visas mūsų gyvenimas ir veikla, kad Kristaus Bažnyčia visiems būtų supratimo ir meilės vieta.

 

Išklausyk mus, Viešpatie!

 

Melskime už Bažnyčią, kuriai patikėta vesti žmones pas Gerąjį Ganytoją Kristų, kad su meile ir atsakomybe vykdytų savo pasiuntinybę.

 

Meldžiame už valdžios žmones, kad vadovautųsi ne asmeniniais interesais, o jausdami atsakomybę už visus jiems pavestuosius, puoselėtų vienybę, teisingumą ir taiką.

 

Melskime už ligonius, karus išgyvenančius ir juose sužeistuosius, artimuosius praradusius, atsidūrusius skurde ir nepritekliuje, ir visus kenčiančius, kad sulauktų reikiamos pagalbos, paguodos ir taikos. Prašykime Dievo paguodos ir pagalbos karą išgyvenantiems ukrainiečiams.

 

Melskime už visus, kurie sekmadieniais buriasi prie Viešpaties altoriaus, kad žvelgdami į gailestingąjį Dievo veidą nepamirštų savo artimųjų ir rastų jiems gailestingumo ir meilės savo širdyje.

 

Melskime už mirusiuosius, kad mūsų maldų užtariami džiaugtųsi artumu Dangaus karalystėje.

 

Kun.: Viešpatie Dieve, atsiuntęs Sūnų, kad jame visi pažintų Tavo meilę žmonėms, išliek savosios Šventosios Dvasios, kad visada būtume atviri artimo skausmui, jautrūs kiekvienam, kuris ieško tiesos ar kasdienės duonos. Per Kristų, mūsų Viešpatį. Amen.